Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, heinäkuuta 05, 2010

Älykkyyden vaikutuksesta rikollisuuteen


The IQ/aggression connection:



Intelligence deficits make up one of the most firmly established characteristics of criminal offenders as a whole.

"Criminal intellects," Bruce Bower, Science News, Vol. 147, April 15, 1995.



IQ and aggression are strongly linked even in non-criminal males.

The researchers, who tested 30 males between the ages of 18 and 36 years, found "strong inverse correlations between IQ and aggressive behavior under both high and low provocation conditions."

...

possessing a high IQ may serve as a `protective factor' against the expression of anti-social or aggressive behavior

...

criminals' sons who became criminals themselves had significantly lower IQs than criminals' sons who did not participate in criminal activity

...

children with IQs in the lower range of the distribution should qualify as the main targets for violence prevention program


"Intellectual ability and aggressive behavior in nonclinical-nonforensic males," Peter R. Giancola and Amos Zeichner, Journal of Psychopathology and Behavioral Assessment, Vol. 16, No. 2, 1994.




Ks. väestön keskimääräinen ÄO seuraavissa maissa:
Islanti 101
Sveitsi 101

Itävalta 100

Luxemburg 100
Hollanti 100

Norja 100

Iso-Britannia 100

Saksa 99

Belgia 99

Kanada 99

Viro 99

Suomi 99
Uusi-Seelanti 99

Puola 99

Ruotsi 99
Espanja 98
Australia
98
Tshekki 98

Tanska 98
Ranska 98


Mali 68
Niger 67

Nigeria 67

Angola 69

Burkina Faso 66

Djibouti 68

Eritrea 68
Somalia 68

Guinea 63

Ks. kaavakuva:




(sininen = maan väestöllä korkea mediaani-ÄO, punainen = maan väestöllä matala mediaani-ÄO, keltainen = maan väestöllä keskinkertainen mediaani-ÄO)


Rautalankaa:
  1. rikollisuus ym. aggressiivinen käytös korreloivat voimakkaan negatiivisesti ÄO:n kanssa;
  2. afrikkalaisten mediaani-ÄO on paljon matalampi kuin eurooppalaisten;
  3. edellisistä tosiasioista väistämättä seuraa, että afrikkalaisten muuttaminen Eurooppaan kasvattaa rikollisuutta ja muuta aggressiivisuutta eurooppalaisissa yhteiskunnissa.


Tämä on sellainen afrikkalaisten geneettisistä erityispiirteistä eli suomeksi sanottuna rodullisesta kansanluonteesta johtuva väistämätön fakta, jota Mika Illman, Tuija Brax, Johanna Suurpää, Eva Biaudet, Anne Holmlund, Astrid Thors, Stefan Wallin, Päivi Lipponen, Matti Vanhanen yms. quislingit ja ottowillekuusiset eivät halua sinun tietävän.

Siksi he puhuvat paskaa tarpeesta taistella "nettirasismia" ja "viharikoksia" vastaan.

He tarkoittavat "nettirasismilla", "viharikoksilla", "muukalaisvastaisuudella" jne. ylläolevan kaltaisia väistämättömiä tosiasioita.

He tietävät, että näiden tosiasioiden tuleminen yleiseen tietoisuuteen ja julkiseen keskusteluun saa suomalaisten valtaenemmistön vastustamaan Afrikasta Suomeen suuntautuvaa maahanmuuttoa.

Suomalaisten enemmistö tietysti vastustaa Afrikasta Suomeen suuntautuvaa maahanmuuttoa jo nyt, mutta ylläolevan kaltaisista tosiasioista vaikeneminen "tiedotusvälineissä" eli monikulttuurisuuspropagandaa suoltavissa sanomalehdissä (Helsingin Sanomat, Turun Sanomat, Savon Sanomat, Kaleva, Vihreä lanka jne.) ja tv- ja radio-ohjelmissa (Ylen tv- ja radiouutiset, Pressiklubi, Ajankohtainen kakkonen, A-studio) estää afrikkalaisten suuren rikollisuuden ja matalan mediaani-ÄO:n tulemisen yleiseksi keskustelunaiheeksi maahanmuuttopoliittisessa päätöksenteossa.

Jos nämä tosiasiat nostettaisiin rehellisesti julkiseen keskusteluun, kansa vaatisi ensi vuoden eduskuntavaaleissa Afrikasta Suomeen suuntautuvan maahanmuuton lopettamista kokonaan.

Vielä paksumpaa rautalankaa:

  • KUN SUOMEEN MUUTTAA NEEKEREITÄ, RIKOLLISUUS LISÄÄNTYY.
  • POLIITIKOT JA MEDIA YRITTÄVÄT KIELTÄÄ KANSAA PUHUMASTA TÄSTÄ.
  • KAIKKI NYKYISIN EDUSKUNNASSA JA HALLITUKSESSA ISTUVAT POLIITIKOT VASTUSTAVAT KANSAN TAHDON MUKAISTA MAAHANMUUTTOPOLITIIKKAA ELI AFRIKASTA JA LÄHI-IDÄSTÄ SUOMEEN SUUNTAUTUVAN MAAHANMUUTON LOPETTAMISTA.


Jostain syystä eduskunta ja hallitus ovat täynnä maanpettureita, jotka haluavat tuhota Suomen tuomalla tänne massiivisesti vähä-älyisiä ja rikollisuuteen taipuvaisia väestöaineksia kehitysmaista.

Tässä maassa tarvitaan samanlainen regiiminvaihto kuin Virossa vuonna 1991.




1 kommentti:

Imulippo kirjoitti...

"Tässä maassa tarvitaan samanlainen regiiminvaihto kuin Virossa vuonna 1991."

Niin kauan kuin kansalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa politiikkan, olkoonkin se vaikka muodollinen mahdollisuus äänestämisen kautta, asiat ovat vielä jotenkuten (kansan) hallinnassa. Nyt valtiovalta on alkanut kaivaa verta omasta nenästään karsimalla vaikutusmahdollisuuksia.

Mielestäni silloin, kun valtiovalta muuttuu omaa kansaansa terrosisoivaksi mafiaksi, vallanvaihto voimakeinoja kaihtamatta on täysin hyväksyttävä tapa suorittaa kurinpalautus.

"Suomen lainsäädännössä järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan vähintään kolmen henkilön muodostamaa, tietyn ajan koossa pysyvää ja rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia, joista on säädetty vähintään neljän vuoden vankeusrangaistus."

Rikollisten maanpetturien itse itselleen laatima syytesuoja on oikeusvaltioperiaatteen vastainen koska se de facto nostaa syytesuojatun lain yläpuolelle.